Отличиха хандбалистите на ХК „Мартен – 67“

0

Кметът на Община Русе Пенчо Милков награди юношите на ХК „Мартен – 67“ за тяхното отлично представяне от началото на годината. Младежите получиха медали за успехите си, а старши треньорът им Илко Канатов бе награден с плакет „Заслужил треньор“ за отличната си работа през годините.

През 2022 г. състезателите на ХК „Мартен-67“ също се представят успешно. Юношите до 16 години заеха престижното четвърто място на Купа „България“, а Тодор Велев получи отличието „Най-добър вратар на Купа „България“. Те станаха втори и на Държавното първенство по хандбал в Каварна в края на май, където Никола Костадинов получи приза „Най-добър защитник на държавно първенство“.

Момичетата до 12 години взеха участие на Държавното първенство в Горна Оряховица на 16 и 17 юни, като се представиха на ниво и завоюваха бронзовите медали.

Теодор Цветков с ново предизвикателство – 200 км нонстоп плуване за 72 часа! Да го подкрепим!

През годините клубът има редица успехи на национално ниво – два пъти е държавен шампион за подрастващи, шест пъти е вицешампион, като има и многократно завоювани бронзови отличия.

„Вие сте един прекрасен пример как всяка минута, посветена на тренировките, бива възнаградена – не просто със спортен трофей, но и с любовта на публиката“, каза кметът. Той пожела на младежите да разнасят славата на своя отбор не само на родна почва, а и на чужда.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук