Отличиха Община Русе със „Златно евро“

2
1771

Отличието, което е на Националното сдружение на организациите за социални услуги, съвместно с редколегията на списание „Фондове Програми Проекти” и с Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” се дава за постигнати най-високи резултати в управлението на средствата от европейските фондове. Общината е призната за модел за успешно управление на проекти и се награждава за принос в подобряването на местната икономика и създаването на нови работни места, чрез усвояването на европейски средства.

Наградата ще бъде връчена на кмета Пламен Стоилов на празника на Русе – 6 май. Тогава Диана Грозева – отговорен редактор на списание „Фондове Програми Проекти” – ще връчи на кмета диплом и статуетка „Златно евро”, изработена в Монетния двор на Република България.

2 КОМЕНТАРИ

  1. ЧУВАЙ ЛЕНЧЕ! Наградата щяла да бъде връчена на кмета за постигнати най-високи резултати в управлението на средства от европейските фондове.Който не вярва, да види качеството на ремонта на прощада в центъра на Русе! Моля,награждавайте се,без да правите гражданите на глупаци!

  2. В никой сайт не ми се налага да влизам по 365 пъти годишно и то след натискане на бутон “запомни ме”.