Отпушиха бул. „Липник“

2

bul_lipnik_navodnenie13
Според работниците от аварийния екип, изпратен на местопроизшествието, причина за събирането на близо половин метър вода е, че стичащите се по наклона потоци, предизвикани от падналия проливен дъжд са затрупали с отпадъци и тиня решетките на канализацията. След като те бяха отстранени, за 15-ина минути водата се оттече и движението по булеварда беше възобновено.

bul_lipnik_navodnenie20Общо десетина автомобила са закъсали по наводнени участъци в града, съобщи директорът на общинската дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров. Както винаги, инцидентите са били по булевардите „Хр. Ботев“ и Тутракан, както и в района на кръговото край КАТ. Традиционно проблеми е имало и в района на Безмитна зона, на изхода на Русе в посока Силистра, където движението на автомобили е било затруднено. Там се е наложило източване на водата с помпи.

За час и половина този следобед над града са паднали 11.4 литра/кв.м, съобщиха от хидрометеорологичната станция в Русе.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Sherife 🙂 Това не е новина, това трябва кмета да го види и главния (гладния) архитект на Русе. Те добре познават проблема и не могат да направят нищо! Винаги ще ни се налага да ползваме лодка по улиците на Русе след добър валеж…. Ако има някой проект за присвояване на средства отдаван щеше да е почнал да се зъби кмета.

  2. Нещо hate-коментаторите ги няма, защо така!? Къде сте? „Добрата новина“ не е ли за коментиране?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук