Отстраняват щетите след снощната буря в Русе

0

Над 230 служители от дежурните екипи отстраняват щетите след снощната буря, съобщават от общинската администрация в Русе.

С над 70 служители, автовишки и товарна техника ОП „Паркстрой“, ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Комунални дейности“ действат по десетките сигнали за паднали дървета и клони. Фирма „Нелсен чистота“ е активирала всички 160 служители и цялата налична техника, като мобилни групи почистват и уличните шахти в Русе от паднали листа и наноси. Два екипа на „Пожарна безопасност и защита на населението“ също действат на терен, като в малките часове на денонощието са работили по отстраняването на паднали дървета и клони  в града и по сигнал в с. Червена вода.

На дежурния телефон 112 са получени сигнали за паднало върху 4 автомобила дърво на бул. “Скобелев“, както и за затиснато от голям клон превозно средство на ул. „Юндола“. Работи се по отстраняването на падналата дървесна маса.

Няма нанесени щети по електрозахранващата система на превозните сродства от общинския транспорт и тролейбусите се движат по разписание.

Няма получени данни за прекъснато електрозахранване на територията на града и в малките населени места. Единствено в с. Долно Абланово уличното осветление към момента не работи, като екип на ОП „Комунални дейности“ работи по отстраняването на аварията. Към настоящия момент не са получени данни за прекъснато водоснабдяване в общината.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук