П. Москов: Предизборните ни ангажименти към русенци остават в сила

0

Това заяви пред журналисти водачът на русенската листа на ДСБ д-р Петър Москов. В подкрепа на думите си той допълни, че днес са договорили с местното ръководство общи действия по идеята центъра на Русе да влезе в списъка на обектите под егидата на ЮНЕСКО. Ще се работи и по икономическия проект Варна, Русе, Дунав.

Вчера не се случи нищо добро, а изборният ни резултат е слаб, каза още Москов. Според него кампанията им е била основана на честността и прозрачността, а никой от останалите политически опоненти не е оспорил платформата им за излизане от икономическата криза. Москов коментира, че всъщност ДСБ са загубили битката за доверие на гражданите и това е една от причините за обявената днес оставка на ръководството на партията. Той посочи, че още от днес започват процеси на промени – структурни и персонални. Но по-важното е, че всички  тези промени ще са насочени към отваряне на партията към хората, а не към капсулиране, както е в момента.

Относно новия парламент Петър Москов коментира, че вместо смислено мнозинство, сега ще има математическо представено мнозинство. А това ще е оправданието им да не направят никакви промени, добави още Москов.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук