Пак блокират „Дунав мост“, този път  „Възраждане“

0

„Дунав мост“ ще бъде блокиран днес  по обед, съобщя председателят на групата съветници на ПП „Възраждане“  в Общинския съвет на Русе Мариян Димитров.

Повод за недоволството на политическата партия е отказът на Конституционния съд за провеждане на национален референдум за запазване на лева като единствено платежно средство в България. Партията се противопоставя и на изграждането на ветрогенератори в морето, което, според тях, ще убие рибарския отрасъл и ще унищожи окончателно туризма.

Като мотиви за протеста се сочи и превръщането ни в територия, която ще бъде населена с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят, заявиха от „Възраждане“ в съобщение до медиите.

Привърженици на политическата партия и недоволни от решението ще се съберат в 10,30 часа на общинския паркинг до НАП (ул. „Александровска“), откъдето ще потегли протестно автошествие в посока ГКПП „Дунав мост“. Там се предвижда провеждане на протестен митинг и блокиране на движението в района за времето от 12 до 14,30 часа.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук