„Патриотите – ВМРО“ дариха русенските малчугани с детско утро

6
840

Аниматори забавляваха малчуганите с игри и танци, бяха осигурени и награди.

„В днешния ден Патриотите – ВМРО правим един подарък за русенските деца, тъй като за нас, а и за всеки нормален човек това е бъдещото лице на нацията. Това не е акция, насочена към някаква избирателна група, а искаме с нея да покажем желанието си нашите деца да имат възможности да живеят и да се развиват в Русе, да имат едно прекрасно детство, детство, обезпечено с общинска грижа. Затова е символичният знак на днешния ден“, каза Искрен Веселинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

 

6 КОМЕНТАРИ

  1. Файда… Сеща се за хората веднъж на 4 години, акто му потрябват. Мерси ти и жалкия патриот. Искрен Веселинов да си ходи у софия да лъска депутатския стол.

  2. Не бих позволила на детето ми да доближи тоя мафиот. Как е възможно хора като това животно изобщо да са на свобода и да заемат ръководни постове???

  3. С това ли мисли тоя, че ще спечели русенци? Грозна гледка. Първо да обясни от къде му е имотното състояние, пък след това да се прави на много народен и земен, боклук!

  4. Тоя път не положихте ли и някоя китка, а знамето развяхте ли? Цялата ви е такава на вас. Празнувате си полагате си цветенца и се правите на страшни родолюбци с народна пара. Жалки сте и всички го виждат.

  5. Това събитие беше абсолютен провал… Едвам събраха деца, че да успеят да се снимат за медиите… Добре, че съветниците си бяха довели я техните, я на братовчеда… Направиха си празник за техните деца и вече хората трябва да ахнат…