„Патриотите – ВМРО” несъгласни с решение на ОИК

5

Това се казва в писмо от коалицията, разпространено до медиите. Поводът е желанието да бъде променено наименованието на коалицията, от чието име ще се яви на предстоящите местни избори кандидатът за кмет на Община Русе Искрен Веселинов.
Въпреки изричното решение на ЦИК (№1550-МИ, т.V.1 от 27.08.2015 г.), уреждащо промените в наименования и състава на коалициите, получихме два последователни отказа за промяна на името, пише в писмото.
Тенденциозното отношение, на което станахме свидетели, ни дава увереност, че сме на прав път, в стремежа ни за промяна на статуквото. На предстоящите местни избори Искрен Веселинов ще бъде кандидат за кмет от името на коалиция „Патриотите – ВМРО”. Както обявихме, съставът на листата от кандидати за общински съветници ще бъде доминиран от граждански лица, без политически пристрастия, професионалисти.
Продължаваме да разчитаме на мощната подкрепа на русенци в битката за победа!, се казва в разпространената до медиите декларация.

5 КОМЕНТАРИ

  1. И кой го интересува това? Само и единствено тоя самовлюбен дебелак. За това и плаша на медиите да му раздухват сълзливата история, как едва ли не го малтретирали… Уж Юрист пък хабер си няма от нищо… Запознай се малко как стоят нещата и тогава върви да се жалваш, глупак.

  2. И кой го интересува това? Само и единствено тоя самовлюбен дебелак. За това и плаша на медиите да му раздухват сълзливата история, как едва ли не го малтретирали… Уж Юрист пък хабер си няма от нищо… Запознай се малко как стоят нещата и тогава върви да се жалваш, глупак.

  3. Леле… по самовлюбен човек от тоя не съм виждал. Да кръстиш коалицията на свое име. Що за нарцис е тоя бе?

  4. Коалиция МАФИЯ да се бяхте кръстили. С Искрен Веселинов това е положението. Мафиот патриот – баси смешката.