Пазарджиев с предложение до омбудсмана: Енергото да лепи бележки

0

Предложение до омбудсмана на Републиката Диана Ковачева, при извършване на сезонните профилактики електроснабдителните дружества да лепят бележки в жилищните входове, е направил председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев.

„Моля за Вашето съдействие за промяна на нормативната уредба, която да вмени задължение на електроразпределителните дружества, съгласно което уведомленията за прекъсвания в електрозахранващата мрежа да бъдат оповестявани писмено в районите и жилищните блокове, където се предвижда профилактика, освен да бъдат изписвани в сайтовете на съответната община и публикувани в местни медии и средства за масова комуникация“, пише Пазарджиев.

Според него, хората предпочитат да прочетат закачена информационна бележка на вратата на своя вход, отколкото да следят за планираните профилактики в интернет пространството.

„Считам предложението за адекватно и реализируемо, без излишна финансова тежест от страна на държавата или на местно ниво. Подобни „облекчения“ в ежедневието на жителите на съответната община биха били приети положително и имат резон да подобрят качеството на живот.

Вярвам, че ще предприемете бързи и решителни действия за решаване на посочения по-горе проблем“, пише в писмото си председателят на Общинския съвет.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук