Петър Бояджиев: Нули, нули и пак нули, които умеят да ръкопляскат

0

Oтново ще повторя, нещо което съм казвал вече, но може би на някои хора им се струва празни приказки. Борисов ще си отиде, това е повече от сигурно, но с национална криза. Криза здравословна, социална и икономическа. Всеки ден стоенето на това правителство тласка в тази посока страната. Това е толкова ясно, та едва ли има нужда от обяснения. 10 години отрицателна селекция в държавния и общински апарат.

Нули, нули и пак нули, които умеят да ръкопляскат много добре, но друго не умеят.

Вие не забелязвате ли, че читав човек, с автомат да го заплашват, не се хваща с тази банда. Не ви ли прави впечатление, че в България, а и извън нея, има вече много подготвени и можещи хора, само че те не желаят да ги управлява Борисов, Каракачанов, калинката Захариева и подобни, а кльоновете по границата вече ги няма и хората намират своята реализация. А и с възможноста за дистанционна работа има много хора, които са в България, но работят за чужбина и от там им идават и доходите и независимоста.

Днес чувам, не кой да е, а говорителката на бърза помощ, да признава, че за линейка често се чака по 6-7 часа и затова щяла да помага полицията и такситата.

Давате ли си сметка, че българи мрат като мухи, защото здравна система не съществува, а работещите там изнемогват и са на края на силите си.

За 10 години вместо да рзвива държавната машина Борисов я унищожи.

10 години България вместо да се движи напред, тя се движи точно в обратна посока. Сега идва времето, когато ще се берат горчивите плодове.

 

Петър Бояджиев, Facebook

Политически емигрант, дисидент,

Източник: Фрогнюз

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили