Петима депутати от Русе на високи позиции в парламентарни комисии

0

Пет от осемте депутати, избрани от 19 МИР-Русе, са избрани за заместник-председатели на парламентарни комисии.

Това са Димитър Недялков от Продължаваме промяната“, който е зам.-председател на Комисията по транспорт и съобщения, и колежката му Рена Стефанова която е избрана на същия пост в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Недялков е член и  на Комисията по икономическа политика и иновации.

Златан Златанов от „Възраждане“ е избран за зам.-председател на Комисията по конституционни въпроси и за член на Комисията по правни въпроси.

Иван Иванов от БСП е зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на Комисията по земеделието, храните и горите.

Депутатът от ДПС Ализан Яхова е зам.-председател на Комисията по въпросите на Европейския съюз и член на Комисията по земеделието, храните и горите.

Спряганата като евентуален кандидат за премиер Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС е член в Комисията за контрол на службите по сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения, и на Комисията по превенция и противодействие на корупцията.

Колегата й от СДС Драгомир Драганов е член на Комисията по въпросите на Европейския съюз и на Комисията по транспорт и съобщения.

Иван Белчев от “Демократична България” е член на Комисията по образованието и науката и на Комисията по околната среда и водите.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук