Петима неизрядни водачи установени през уикенда

0
Пешеходец е един от първите

Петима души са заловени при полицейски проверки да управляват моторни превозни средства без да са правоспособни и/или след употреба на алкохол, съобщават от полицията в Русе.

На 2 юни около 04:30 часа на бул. „Липник“ в Русе от полицейски екип на Второ РУ извършил проверка на лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от 29-годишна русенка. Тя е била тествана за употреба на алкохол, при което дрегерът е отчел концентрация над 1.2 промила. На същата дата около 22:40 часа, на бул. „Тутракан“ екип на Второ РУ установил, че 63-годишен мъж от разградско село, управлява лек автомобил „Фолксваген Пасат“ със силистренска регистрация, като неправоспособен водач.

Вчера около 11 часа на ул. „Шипка“ в Русе полицейски екип от Второ РУ предприел проверка на трима мотористи, които се движели един след друг –  24-годишен водач с мотопед „Пух“; 40-годишен с мотопед  „Томос“ и 50-годишен мъж с мотопед „Полимобил“. В хода на полицейските действия е станало ясно, че и тримата са неправоспособни, а мотопедите – без поставени регистрационни табели. Направената справка показала, че те не са регистрирани по надлежния ред. Униформените установили още, че 40-годишният е и с положителна проба за алкохол, като дрегерът е показал концентрация над 1,2 на хиляда.

Всички нарушенията са документирани от полицейските органи и са предприети необходимите административни и наказателни действия.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук