Петното си предлага услугите за „справяне с протестите“

3

По време на срещата на премиера Пламен Орешарски с представители на протестиращите, на която присъстваше и вътрешният министър Цветлин Йовчев, Петното отправил предложение да окаже помощ на министерството, ако МВР не е в състояние да се справи с протестите. Щял да стори това с помощта на доброволни отряди, с които имал връзка.

„При положение, че правителството не може да предприеме достатъчно адекватни мерки срещу платените т.нар. интелигентни протестиращи, които са „за” сваляне на кабинета, предлагаме то да даде възможност на нашите членове да използват доброволни отряди и съвместно с органите на реда да разкриват и залавят всички организатори, които обслужват интереси на Джордж Сорос“, заявил по време на срещата прекаралият близо 6 години в затвора русенец. На въпрос как е реагирал на „офертата“ вътрешният министър Цветлин Йовчев, той отворил: „Да продължаваме да пишем жалби”.

„Много скоро ще разберете как 10 000 провокатора от нашето движение ще излязат със знамената и ще си искат правата в тази държава”, заявил Миланов и допълнил, че не е прочел нито една книга през живота си, защото „който върви по следите на другите, не оставя път след себе си“.

„Русе нюз“ се извинява на читателите си, че ги занимава толкова с персоната на Петното, но за съжаление, това е родната действителност…

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Хахахаха,този е смешник,явно търси как да искара лесно пари,ега ти аутсайдера долен.
    Тези никой не трябва да има работа с тях,вън от България,на бесилото,срам и позор за Русе.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук