Пламен Нунев и Свилен Иванов подкрепиха кандидата за кмет на Русе Пламен Стоилов

3

Това стана по време на многобройните срещи с граждани тази сутрин на територията на Централния пазар в Русе.

Виждате постигнатото от кмета по време на първия мандат въпреки трудностите, каза г-н Нунев. Проектът за интегриран градски транспорт на Русе подобри инфраструктурата и начина на пътуване на хиляди жители и гости на града. Многофункционалната зала вече е новия културен и развлекателен център на града. Булевард „Тутракан“ вече има съвсем друг облик след реализацията на българо – румънския проект за рехабилитация и разширяване. Скоро и „тапата“ по посока Мартен до ГКПП „Дунав мост“ ще изчезне, отбеляза народният представител. Немалко се направи за енергийната ефективност на училища и детски градини, изградени бяха нови детски и спортни площадки. Развитието на социалните услуги дава нови възможности на стотици възрастни хора с увреждания и с ниски доходи, посочи още Пламен Нунев. Всичко това се случи, защото Стоилов има подкрепата на правителството в лицето на министър – председателя Бойко Борисов и се ползва с доверието му. Само така могат да се надградят постиженията в периода 2011 – 2015 година и се осъществят новите проекти за кея, Лесопарка „Липник“ и Западен парк „Приста“, за кварталите…

 

На 25 октомври очакваме десета поредна победа, малко преди деветата годишнина на ГЕРБ. Решени сме да я постигнем с единство, екипна работа и номер 1 в бюлетината – за по – добро бъдеще за децата и родителите ни, за България, обобщи г-н Нунев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

3 КОМЕНТАРИ

 1. „…за по – добро бъдеще за децата и родителите ни, обобщи г-н Нунев.“
  Знаем.
  За ВАШИТЕ деца.
  И ВАШИТЕ родители.
  А за по-доброто бъдеще на НАШИТЕ деца и НАШИТЕ родители – НЯМА да ви изберем!

 2. А Свилен Иванов не е ли казал нищо? Пак е бил пиян. Така или иначе той трудно свързва цяло изречение.

 3. Не само те, целия град подкрепя Стоилов въпреки платените драскачи срещу него. Колкото и да го плюете резултата си остава същия. Погром над Йотов и Веселинов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук