По местата. Готови. Старт!

0

Инициативата, която ще протече под мотото „По местата. Готови. Старт!”, ще започне утре и ще продължи до 21 юни.

Началото ще постави уъркшопът „Пиша и рисувам, докато слушам Русе”. Той ще започне в 11 ч. Под ръководството на Томас Брацке група деца ще търсят различни места в града, които провокират или имат своя история. Брацке пък ще рисува това, което го вдъхновява от посетените места.

В четвъртък програмата предвижда уъркшоп, чийто ръководител е живеещият във Франция виетнамски артист – Аким. Първо ще се дебатира върху въпросите какво представлява публичното пространство, как се възприема това пространство и как аз бивам възприеман там, какво се очаква от мен? Отговорите на тези въпроси ще бъдат превърнати в конкретни акции в публичното пространство.

В събота русенците, които си спомнят ресторанта на Речна гара, могат не само да си го припомнят, но и от 19 ч. вечерта да проявят кулинарните си способности. Естествено, продуктите трябва да осигурят сами.

В 15 часа в неделя в Младежкия парк пък ще бъде даден старт на Паркур с препятствия. Чрез скачане с чувал, балансиране, хвърляне по цел и др., малките участници ще имат възможност да докажат своята бързина и ловкост, и да си осигурят вкусна награда. Освен това ще могат да изпробват различни игри, от федербал през футбол до волейбол. От 18 до 21 юни е предвидена изложба, на която ще представят резултатите от уъркшопите.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук