Показват последния филм с незабравимия Наум Шопов

0

Това съобщиха от националната телевизия. Премиерата ще бъде в неделя, 2 юни, от 20,45ч.  Лентата по мотиви от легендарната повест „Бариерата” на Павел Вежинов е копродукция на националната телевизия и „Камера”.

„Инкогнита“ е филм за вътрешните противоречия и търсения на световноизвестния диригент Антон Хорн (в ролята – Георги Стайков), който подготвя премиера на ново музикално произведение по мита за Прометей. Автор на музиката е Александър Шварцман – приятел на Антон от детинство. След терористичен атентат, Антон открива в колата си търсената от полицията Доротея (дебютна роля за актрисата Ива Гочева), която не предава на властите, а прибира в дома си. Оказва се, че младата жена, която е прекарала години наред в психиатрия, умее да чете мисли и притежава свръхестествени способности. Малко по малко тя въвлича Антон в своя особен свят и го води към бариерата, за да промени изцяло живота му…

В българо-руската продукция участват още Стефан Данаилов, Бойка Велкова, Валентин Ганев, Стоян Алексиев, Емилия Радева и солисти от балета на Софийската опера. Музиката е дело на Константин Цеков, а записът е в изпълнение на оркестъра, хора и солисти на Мариинския театър на Санкт Петербург, Русия с диригент Валерий Гергиев.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук