„Полет на таланта“ в Русенския университет 

0

Вечер на специалността под наслов „Полет на таланта“ организира на 17 май т. г. специалност „Български език и история“ към катедра „Български език, литература, история и изкуство“ на Русенския университет. Т 

„Полет на таланта“ ще премине под знака на излитането – на мисълта, на въображението. Ще има музикални изпълнения на китара, флейта, четене на поезия, театрален етюд, карвинг. В програмата със свое творчество ще се включат и преподаватели. 

„Полет на таланта“ ще премине под знака на излитането – на мисълта, на въображението. Важно е да избереш посоката на пътя и да следваш мечтите си, а най-важното гориво за летежа на духа са думите, словото, смисълът им. Езикът е сърцевината на нашата същност – губим ли го, губим себе си. Ние сме тези, които трябва да охраняваме езика си от ерозията на неговата истина, от посегателствата, които го избутват настрани. Незнанието и невежеството, немарата към българския език не са гориво за излитане, а за падане, за катастрофа“, каза преподавателят от катедрата доц. Велислава Донева.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук