Полезни съвети при избор на хидроизолация

0
816

Безшевната и  еластична хидроизолация е сравнително нов и  успешен  метод за хидроизолиране на  бетонни и ламаринени покриви, тераси, гаражи вътрешни и външни площадки, като измества използването на битумните остарели  рулонни изолации. Течната гума е безшевена и със 100% УВ защита, за разлика от  битумните хидроизолации, който се късат след непрекъснатото слънцегреене. При използването на течната гума  се формира  предпазно еластично покритие, което осигурява антикорозионна и хидроизолационна защита на метални и дървени конструкции, тераси и други. Лесна е и за поддържане. Разходите са значително ниски Предлага се и възможност  и за  полагане на безцветна,прозрачна,хидроизолация,която не се пързаля. Тя се използва главно за  хидроизолация на тераси,като по този начин не е необходими да се махат старите плочки.Защитете трайно вашата тераса и й придайте свеж и бляскав вид!

 

Полагането на тези изолации  гарантира износоустойчивост, водоустойчивост, паропропускливост и дълъг експлоатационен срок. Притежават висока якост, не абсорбират вода.Материалите са кратък срок на съхнене и с дълъг експлотационен период.  Напримeр при използване на бяла течна гума за хидроизолирането на покривни помещения, нагряването им през летните месеци пада с около 70%. Това води до 10 градуса по-ниска вътрешна температура и съответно разходите за охлаждане намаляват.Не е препоръчително да отлагате във времето хидроизолацията на вашият покрив, тераса или гараж, ако все още не сте  направили изолация – потърсете фирмаХИДРОСЕЙФ – с гаранция към клиента ще извърши качествено нужния ремонт.

Фирма ХИДРОСЕЙФ ЕООД е позиционирана в град Русе и се занимава успешно с полагането на хидроизолация, като работи в цялата страна и предлага качествен и сигурен ремонт за вашите нужди! За повече информация посетете фирменият уебсайт www.hidroseif.com