Полицаи счупили стъкло на автобуса с депутатите отвътре, застрашавало сигурността им

1

Това се признава в становище на СДВР по повод видеоклип, широко гледан в Youtube и показващ как стъклото на прословутия бял автобус зад парламента се чупи отвътре навън. На кадрите със заглавие „Мистификацията „ТУР ЗА ОВАЦИИ“ 23.07.2013г.” се вижда, че стъклата летят навън. В дните след инцидента се твърдеше, че протестиращи с камъни са счупили прозореца отвън.

От СДВР обаче уточняват, че това било направено, тъй като стъклото вече е било пукнато и е имало опасност да се счупи на малки парчета и да рани хората вътре.

Видеото от напрегнатата нощ на 23 срещу 24 юли е заснето с любителска камера, съобщава bTV. На него се вижда как стъклото се чупи навън, а вътре се вижда служител на реда.

Според мненията под видеото в социалната мрежа това доказва, че протестиращите нямат вина за размириците, а те са били предизвикани от самите служители на реда.

При размириците тогава пострадаха повече от 10 човека – протестиращи и полицаи.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Милена Пасева, явно си от грамотните и интелигентни протестиращи… Като ти гледа човек правописа веднага разбира че си поне магистър по български език и най-малко инженер в областта на автомобилостроенето. За всички е ясно, че част от протестиращите се държаха като терористи и направиха опит да вземат заложници. С ТЕРОРИСТИ НИКОЙ НЕ ПРЕГОВАРЯ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук