Пореден рехав протест в Русе, този път с международно участие

4

protest_01_yuli04Шествието, организирано чрез Фейсбук, събра едва 30-ина души. С традиционните викове „Елате с нас, протестът е за вас“ те преминаха по централната русенска улица „Александровска“, приканвайки удобно разположилите се на столовете в кафенетата да се присъединят към тях.

Никой обаче не се отзова на призива им, но пък на площада протестиращите получиха неочаквана международна подкрепа, когато към тях се присъединиха няколко младежи от Египет, които по същото време бяха в центъра на града. По думите им, чувствали се съпричастни, тъй като и в тяхната страна протестите са ежедневие.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

4 КОМЕНТАРИ

  1. Сосо421,който има 121 депутати е спечелил изборите.Който няма-реве.

  2. Галилео,и все пак земята се върти! Всичко ще си дойде на мястото,комунистите ще си отидат завинаги/ако трябва и с бой,защото са нагли/, но глупавите няма да проумеят!Нека управлява този,който е спечелил изборите!Турците и комунистите не са от тях!

  3. За управляващата коалиция от бсп,дпс и юруш са гласували общо 47 894 граждани на Русенска област.Ако приемем,че 20% от тях съжаляват за избора си,пак остават около 40 хиляди.И виждаме на протестите 40 човека,които претендират гласът им да е равен на 40 000.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук