Посрещнаха Калчев с хляб и сол, пожелаха му повече европроекти

0


Пред входа на областната управа той беше посрещнат от предшественика му Стефко Бурджиев, и.д. губернаторът Адриян Райков, кмета на Русе Пламен Стоилов и председателя на общинския съвет Васил Пенчев. Служителка на областната администрация лисна менче вода, за да му върви „по вода“ работата на новия областен управител.

Пред кабинета новият губернатор беше посрещнат с хляб и сол, а предшественикът му Стефко Бурджиев официално му връчи ключовете на кабинета. След традиционната „семейна снимка“, кметът на Русе Пламен Стоилов подари на г-н Калчев картина със символа на Русе – Паметника на свободата с пожелание заедно да работят за да възродят славата на града. Бухал – символ на мъдростта пък му подари председателят на Общинския съвет Васил Пенчев. От общинска администрация пък новият областен управител получи химикалки с пожеланието да подписва повече проекти за Русе.

От своя страна Калчев за пореден път декларира, че основната му цел ще бъде да осигури добро лоби на града на държавно ниво, нещо, което е липсвало до сега в годините назад. Той подчерта, че в работата си ще разчита много на екипа на областна администрация за разрешаване на проблемите.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук