Появи се нова порция снимки от спалнята на Борисов

0

Дни преди изборите нова порция снимки от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов бе разпратена до медиите. На тях той отново е заснет как спи. Този път обаче е покрит с кърпа.

Стаята е същата, чаршафите на леглото са различни и отново се виждат пистолет на нощното шкафче и пачки евро в чекмеджето.

След предишните снимки прокуратурата започна проверка. В края на миналата година тя бе прекратена с обяснението, че няма данни за престъпление. Преди това прокурорите обясняваха, че пари и златни кюлчета не може да се проверяват по снимка.

Самият Борисов твърдеше, че снимките били направени от жена, с която имал близки отношения. Той я описа като „Мата Хари“. Самоличността й остана неизвестна, въпреки че месеци по-късно агробизнесменът Светослав Илчовски заяви, че знае  коя е жената, снимала Борисов. Така на разпит бе привикана манекенката Маги Бадер, която отрече да има нещо общо.

Само преди няколко дни Борисов заяви, че в къщата си в Банкя не смеел да се съблече и спял по анцуг. След първата порция снимки миналата година каза, че вече ще спи с пистолет.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили