Пожар в “Доминекс Про”, гонят журналистите от мястото на инцидента

1
8227

pojar_dominex34Присъствието на журналисти на мястото на пожара обаче не бе желано от представители на фирмата, където бушуваха пламъците. Мъж, който не се представи, сграбчи колега-оператор и се опита да му вземе и счупи камерата. Обяснението за блъскането на оператора бе, че е влязъл в чужд имот, а не притеснения за безопасността му при пожара. Наложи се останалите журналисти, пред чиито очи се разигра екшънът, да викат за помощ силите на реда, за да не пострада колегата. Подобно негативно отношение имаше и на официалния портал на фирма “Доминекс Про”, където работници дори замеряха журналистите, а охраната се опита да ги изгони от паркинга, който е извън загражденията на фирмата

pojar_dominex92По първоначална информация, пожарът е избухнал около 19.20 ч. край складирани дървени палети във фирма „ДоминексПро“, която се занимава с производство на тръбни мебели. Работниците са били евакуирани незабавно от опасната зона. На място са били изпратени четири екипа на пожарната. За около час огнеборците са успели да овладеят пожара.

Поне засега не се съобщава за пострадали. Предстои изясняване на причините, довели до произшествието.

1 коментар

  1. Нормално е да е преувеличено. От едни клюкари какво друго може да се очаква? Четвърта власт… И тя като другите власти, гледа само да ползва властта за себе си, а на истината – майната ѝ.