Председателят на парламента Цвета Караянчева със счупена ключица след пътен инцидент (снимки)

0

Председателят на парламента Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент днес. Информацията беше потвърдена от пресцентъра на парламента с уточнението, че г-жа Караянчева не е пострадала при инцидента. Очаква се компетентните органи, МВР и НСО да дадат повече информация по случая.

По-късно стана ясно че г-жа Караянчева е със счупена ключица и в момента я транспортират с хеликоптер към София. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава, се казва в официалното съобщение.

В полицейския бюлетин по-рано беше съобщено за ПТП по същото време и на същото място, но не се споменава, че става дума за председателя на парламента. Съобщава се само за трима пострадали.

По първоначални данни на път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишната водачка на лек автомобил „Ауди“, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил, в който пътувала г-жа Караянчева. Вчера тя посети Силистра, където празнуваха празника на града.Екип на ТВН пътува към мястото на инцидента. Очаквайте по-късно подробности, а в емисията Новини на телевизията утре ще бъде излъчен подробен репортаж.