Представят в Русе възможностите за обучение във Висшето военноморско училище

0

Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“ във Варна /ВВМУ/ ще представи в Русе възможностите за обучение, които предлага на студенти и курсанти. Инициативата се планира да се състои на 16-и януари от 14.00 часа в зала „Европа“ на Доходното здание и се реализира с подкрепата на областния управител Анатоли Станев и началника на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева.

Учебното заведение предлага 12 цивилни специалности, както и седем специализации за курсанти. Сред тях са кибероперации, логистика на формированията на Военноморските сили, както и медицинско осигуряване на въоръжените сили. Припомняме, че Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна съвместно с Военномедицинска академия – София и Висшето военноморско училище предлагат единствената в страната възможност за обучение по специалност „Военен лекар“.

В рамките на инициативата областният управител Анатоли Станев ще проведе и среща с ректора на висшето учебно заведение флотилен адмирал проф. д.в.н Боян Медникаров. Двамата ще обсъдят възможностите за развитие на партньорството между учебното заведение и Професионалната гимназия по речно корабостроене и корабоплаване.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук