Д-р Симеонов остава начело на УС на „Дунав 2010“

0
Преизбраха д-р Симеонов начело на УС на „Дунав 2010“

Той беше преизбран на общото събрание, което се проведе в Пленарна зала на Община Русе. Негови заместници ще бъдат зам.-кметът на Община Русе Иван Григоров и изпълнителният директор на клуба Ивайло Петков. В Общото събрание влязоха още редица представители на местния бизнес.

Пред присъстващите депутатът Пламен Нунев и кметът Пламен Стоилов декларираха, че  имат уверението на спортния министър Красен Кралев, че държавата ще отпусне средства за ремонт на Градския стадион – за подмяна на терена и изграждане на осветление. Става дума за 1 млн. лева.

Общото събрание пък бе допълнено от управителя на Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков“ д-р Светослав Дачев, ортопеда д-р Цветан Соколов, шефа на Районната здравноосигурителна каса и бивш футболист на „Дунав“ Калоян Копчев, представителя на фирма „Трейс“ за Русе Владислав Петров, собственика на „Нетуъркс България“ Свилен Максимов, управителя на фирма „Диоген“ Мирослав Цанков, одитора и счетоводител Николай Николов, управителя на фирма „Металпласт Инженеринг“ Александър Генадиев, адм. директор на ФК „Дунав“ Огнян Цветанов, Драгомир Григоров – шеф на ДЮШ в клуба, управителя на „Булмаркет“ Станко Станков, собственика на „Полисан“ Христо Вълков, както и Никола Христов и Иван Въжаров, които са част от най-славното поколение на русенския клуб, победило италианския „Рома“ в мач от турнира за Купата на УЕФА през 1975 г.