Притежателите на сезонни карти – със запазени места на Градския стадион в Русе

0
Притежателите на сезонни карти

Притежателите на сезонни карти ще имат запазени места на Градския стадион, съобщиха от ръководството на ФК „Дунав“.

Те ще бъдат в горната част на сектора от южната страна на централната трибуна с козирката. (Вижте снимката).

Както ТВН вече съобщи, картите ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на Първа лига на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от турнира за Купата на България.

Те са с цена 100 лв. и могат да бъдат закупени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/.

В обръщение са и ВИП карти за централния сектор под козирката. Тяхната цена е 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца.

Децата до 12 г. отново ще имат безплатен достъп до всички сектори, без централната трибуна.

От клуба напомнят, че всички карти и билети ще имат специална защита. Пластиките ще се продават поименно. Въвежда се и система, с която да се чекира всяка карта и билет при влизане на стадиона.

Във връзка с първото домакинство на „Дунав“ за сезон 2017/ 2018 – срещу „Берое“ Стара Загора тази вечер от 20:30 ч. на Градския стадион в Русе, от футболния клуб предупреждават отново, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

Касите за продажба на билети на стадиона тази вечер ще бъдат отворени от 18 часа. Те са с цена 8 лв. Вратите отварят в 18:30 ч.