Продължава почистването на улиците в Русе, комисия ще описва щетите

0

Със заповед на кмета на Русе Пенчо Милков е създадена комисия, която да огледа и опише щетите от развихрилата се в понеделник сутринта буря.

Продължава разчистването на щетите от стихията, започна и миене на най-засегнатите от бурята улици и булеварди в Русе

От сутринта екипите на ОП „Паркстрой“ и „Нелсен чистота“ почистват ръчно и машинно улиците „Баба Тонка“, „Духовно възраждане“ и „Църковна независимост“, които бяха най-силно засегнати. Работата им ще продължи и по булевардите „Фердинанд“ и „Придунавски“, където също имаше сериозни поражения и бяха натрупани значителни количества клони, листа и кал.

Вчера общинските предприятия и фирмите за поддръжка на обществената хигиена и зелената система продължиха с премахването на паднали дървета и клони в кварталите и централната градска част, за които бяха получени над 200 сигнала.

Екипи на противопожарната служба продължават с отводняването на мази и избени помещения. От кметството благодарят на всички граждани и доброволци от различни обществени организации, които се включиха в разчистването на града.

От Община Русе изразяват своята благодарност към всички граждани и доброволци от различни обществени организации, които се включиха в разчистването на града.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук