Продават на търг бившия офис на „Атака“ в Русе

0

Бившият офис на партия „Атака“ на бул. „Скобелев“ в Русе ще бъде продаден на търг.

Това стана факт след като Общинският съвет даде зелена светлина да бъдат открити процедури за приватизация за няколко обекта.

Обектът е с площ 167,15 кв. м. с предназначение: за културна и обществена дейност. Началната му тръжна цена е  262 000 /двеста шестдесет и две хиляди/ лева. За имота вече има обявено намерение да бъде реновиран и на негово място да отвори врати дентална клиника, след подадено инвестиционно намерение.

На търг ще бъдат предложени и други три общински имота. Единият е ползваната до момента за магазин и сервиз на шевни машини сграда на ул. „Розова долина“ №21. Тя е със застроена площ 29 кв. м. Началната и тръжна цена е 18 995 /осемнадесет хиляди деветстотин деветдесет и пет/ лева.

Третият имот се намира на ул. „Околчица“ №3 и е с площ от 159 кв. м. Сградата е бивш ОФ клуб. Тръжната цена е 78 075 /седемдесет и осем хиляди седемдесет и пет/ лева.

Другият имот, одобрен за приватизация, е помещение с търговско предназначение в с. Червена вода, Община Русе.  Обектът е с площ 49 кв. м. Сградата попада върху имот с начин на трайно ползване: автогари и автоспирки.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук