Проектът на ремонт на салона на ОУ „Ив. Вазов“ одобрен, подготвят обществена поръчка

0

Проектът за ремонт на физкултурния салон в училище „Иван Вазов“ е одобрен от Министерството на младежта и спорта, съобщиха от Община Русе.

От там допълват, че е получено уверение от спортния министър Весела Лечева, че средства за финансирането му ще бъдат отпуснати, и че се подготвя обявяването на обществена поръчка за изпълнението на ремонтните дейности-

Проектът предвижда да бъде изградена система инжекционни пилоти и нова стоманобетонна обрамчваща система, които да поемат товара от компрометираните носещи зидове.

След приключване на дейностите по укрепване на сградата ще се възстановят всички фасади. Предстои поставяне и на нови улуци и водосточни тръби.

Във вътрешната част на салона е предвидено освежаване на стените, подмяна на настилката и монтаж на нови енергоспестяващи стъклопакети. Нов баскетболен кош и мрежа за волейбол ще допълнят подобрените условия за спорт.

Максималният срок за изпълнение на всички ремонтни и възстановителни дейности е 270 календарни дни след откриване на строителната площадка.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук