Протестен „щанд“ на „Бъдеще за Русе“ посреща чуждестранните туристи

0

protest_badeste_za_ruse94Плакатът е опънат над своеобразен щанд на гражданско сдружение „Бъдеще за Русе“. Активистите са подредили още контейнер за смет, в който според тях би трябвало да бъдат изхвърлени боклуците от съдебната система, метла, за измитане на съдебната мафия, голяма дамаджана, със стотинките, хвърлени в която, да бъдат заситени апетитите на новата олигархия. Подготвени са и „приветствия“ на няколко езика, чрез които туристите се информират, че стъпват в държавата на съдебната мафия, където законът е само текст, а съдилищата са сергии за човешки съдби. На завръщащите се към корабите чужденци пък ще се връчват дипломи, че са оцелели в България.

Исканията на „Бъдеще за Русе“ са да бъдат приети и изслушани от Правната комисия към парламента, която да запознаят с техните анализи. Освен това  да бъдат разгледани по същество всички касационни жалби, съдържащи касационни основания, а всички магистрати, които са лъгали в съдебни актове да бъдат наказани, а делата преразгледани.

„България в момента е известна като страна, в която се протестира и туристите очакват да видят нещо такова. Ние го правим по съвсем кротък и цивилизован начин. Няма да ги закачаме и да ги тормозим“, каза лидерът на сдружението Бойко Никифоров.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук