Пулев: Ако Джошуа е мъж на място, ще ми даде реванш

0
БГНЕС

Кубрат Пулев е готов да се бие със световния шампион Антъни Джошуа, макар че бе нокаутиран само преди два дни. В интервю за бТВ българският боксьор заяви, че би могъл да води такива преговори идната пролет.

„Естествено, едва ли ще стане, но ако Джошуа е мъж на място и човек на място, би дал реванш“, каза той.

Пулев даде да се разбере, че е готов за следващ мач и с друг съперник. Той бе попитан какво мисли за желанието на Хюи Фюри, когото вече е побеждавал, да се срещнат пак. Пулев заяви, че е готов.

За мача си с Джошуа каза, че най-много го било яд, че не е победил, защото британецът не е показал нещо повече от него. Пулев заяви, че подготовката му не е била достатъчна, но каза, че не иска да се оправдава.

Световната титла остана мечта за Кубрат Пулев

По повод множеството критики в социалните мрежи, че се е държал арогатно преди мача, Пулев заяви, че не вижда нищо нередно с поведението си. Той напомни, че няколко пъти е казал на Джошуа, че го уважава.

„Много ми е интересно какво трябваше да кажа. Каквото съм казал, съм го мислел. Аз каквото съм преценил, съм го направил така, както съм го преценил и в крайна сметка седя за думите си и не съм човек, който ще се чувства виновен от действията си“, зявти той.

И добави:

„Много интелигиентни, умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. И аз им казвам: „Хора, това не е важното, това не е важното. Злобата ще я има цял живот. Нас няма да ни има, но злобата ще я има – хорската“.