Пуснаха Бисер Миланов под гаранция от 1000 лв.

0
21
Бисер Миланов под гаранция

Това реши Русенският районен съд. Както „Русе нюз“ вече  съобщи, Миланов беше задържан за жесток побой над бившата си приятелка Йоана. В резултат на нанесения побой тя получила счупване и на двете челюсти, наложило се да бъде откарана във Варна, тъй като в Русе няма лицево-челюстен хирург. Операцията за наместването отнела повече от 2 часа

Първоначално Миланов беше задържан с полицейска заповед за 24 часа, по-късно с прокурорско постановление арестът му беше удължен на 72 часа.

На Миланов, който в миналото многократно е имал проблеми със закона, беше повдигнато обвинение от Районната прокуратура, за причиняване на средна телесна повреда на 26-годишната жена. Пред съда обаче деянието от „умишлено“ беше преквалифицирано като „непредпазливо“ и съдът му определи мярка „парична гаранция“ от 1 000 лева.

Според сина на Бисер Миланов – Виторио, определи ареста на баща му като „политическа репресия с цел саботиране на кандидатурата му за президент“. Младежът обясни, че Миланов обмислял такава възможност.