Пуснаха Чикагото с предупредителен протокол

0
2968

chikagoto-osvobigdavane23По думите на Чикагото, при освобождаването му е подписал предупредителен протокол, че няма да публикува в социалните мрежи и в тези за споделяне материали, свързани с банките в страната. Според него, основна причина за ареста му е клипа, който публикувал в една от мрежите за видеосподеляне и който бил гледан от голям брой хора.

„Не може от една публикация и от един клип да те обявят за терорист, както искаха да го направят“, каза Ангелов пред очакващите го журналисти. По думите му, вчера е бил задържан без спецполицаите да му представят заповед за арест.

„Правя салата на моето дете вкъщи. Някой звъни на вратата. Моето дете отваря вратата, идва и ми казва – тате, има двама полицаи. Аз тръгнах да ги посрещам и бях посрещнат от една хунта – униформени, в пълно бойно снаряжение“, разказа нароченият за „Банков терорист № 1“ русенец.

Чикагото каза още, че не познава нито един от 50-те души, които според съобщения на ДАНС са в основата на атаката срещу Първа инвестиционна банка.

chikagoto-osvobigdavane25„Не поддържам отношения с никого и именно поради тази причина си оставих

телефона да се направи анализ, както и компютъра“, каза Ангелов и допълни, че в близките дни ще подаде жалба до главния прокурор, че „Бойко Борисов и лица от неговия кръг имат интерес да дестабилизират банковата система, за да може да се върне отново на власт като месията и поредният спасител на българския народ“…

Той уточни, че няма оплаквания към служителите на ДАНС в Русе, които са се държали добре с него. „Обясних им, че аз съм най-големият противник на

падането на валутния борд“, каза още Ангелов.