Р. Кънев: Очаквам „широко крадливо мнозинство“

0
„Широко крадливо мнозинство“

„Широко крадливо мнозинство“, формирано от ГЕРБ, БСП и ДПС, ще преобладава в новия 44-ти парламент.

Това прогнозира в Русе лидерът на „Нова Република“ Радан Кънев. Той бе в Русе във връзка с областната конференция на формацията тази вечер, на което ще бъдат определени кандидатите за народни представители в 19-ти Многомандатен Русенски район.

Не идваме с предложения а да „получим инструкции от организацията за това, каква да бъде листата“, отговори Кънев на журналистически въпрос, дали „парашутист“ или местен активист ще води местната листа. По думите му, целта на партията на предстоящите предсрочни избори ще бъде да има свое представителство в 44-ото Народно събрание и да управлява страната в мандата на следващия, 45-ти парламент.

На въпрос, как ще стане това, след като социологическите сондажи не отреждат място на „Нова Република“ в Народното събрание Кънев отговори, че досега социологическите агенции нито веднъж не са успявали да прогнозират вярно изборните резултати и допълни, че „социолозите не знаят да формулират точните въпроси, за да получат правилните отговори.

„Внуците на червените вождове срещу внуците на техните шофьори“. Така лидерът на „Нова Република“ определи започвалата вече предизборна кампания“.  Като основна задача на новия парламент и излъченото от него правителство той определи предстоящото в началото на следващата година председателство на България на Европейския съюз и възможността, през този период страната ни да постави проблемите на страната в дневния ред на Европа. Това, по думите му, може да стане чрез възобновяване на Дунавската стратегия. Трябва да се направи всичко възможно, в края на периода страната ни да е в Еврозоната и в Шенгенското пространство“, каза още лидерът на „Нова Република“.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили