Рашков: Някои са готови да влязат във властта с цената на престъпление

0
Бойко Рашков, Снимка: БГНЕС

„Огромно е желанието да се влезе във властта от някои, дори и с цената на престъпление“. Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков ден след като обяви, че има множество сигнали за натиск върху избиратели в Смолянско. Според него тези процеси вероятно ще се задълбочават.

„Към представители на фирми с по-голям брой служители дори се поставя под въпрос оставането на работа на някои служители. Има притискане на български граждани от известни етноси със същата цел. Някой иска да управлява държавата, изкривявайки вота на хората“, заяви Рашков.

Рашков: В смолянско има безпрецедентен натиск върху избиратели

Пред Нова телевизия областният управител на Смолян Стефан Сабрутев разказа, че на някои места хората са заплашвани, че няма да им се дадат дърва за огрев през зимата.

„Знаете, че в Смолят дървата са важен фактор за отопление за зимата, особено в малките населени места. Хората обаче получават информация, че ако дадена политическа сила не е на власт, те повече няма да получават дърва. Общественото мнение се манипулира и хората са притискани по този начин“, заяви той.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили