Разнобой в БСП, масови отводи от листите

0

Масови отводи отложиха пленума на БСП, на който трябваще да бъдат определени кандидатите за депутати в червените листи за предстоящите на 11 юли предсрочни парламентарни избори.

Бойкотът към Корнелия Нинова от страна на социалистите стана причина в Добрич да изпратят отворено писмо срещу водача, спуснат от “Позитано” 20, Димитър Данчев. В Габрово след отвода на Кристина Сидорова, на второ място след автомобилния състезател Крум Дончев е диджеят Валери Митов. Червените във Видин направо заявиха, водачът Филип Попов сам да си нареди листата и отказаха да участват в номинациите. В София област червените ще се явят с непълна листа – само с 13, вместо с 16 кандидати. Там водач е отново Иван Ченчев, който докара рекордно слаб резултат на 4 април – само 1 мандат.

Празни са места в листите и в Пловдив област, а както стана ясно, в града листата ще се реди служебно от “Позитано” 20 заради масово отказали се.

В Хасково цялото ръководство на местната структура е напуснало конференцията, а по-късно в отворено писмо недоволните обявиха, че е “подготвен задкулисен сценарий” за реденето на листите.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили