Разследват четирима за притежание на наркотици

0

Бързи производства за притежание на наркотични вещества са образувани срещу четирима русенци, съобщават от полицията в Русе.

Трима мъже – съответно на 33, 38 и на 38 години са задържани с наркотици при извършени полицейски действия в Русе завчера. Акцията е реализирана от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Русе. При проверките е установено, че всеки един от тях е държал в себе си различни количества хероин, за които е установено, че са придобити по идентичен начин. Случаите са документирани, като срещу тримата мъже са образувани бързи производства под наблюдението на Районна прокуратура – Русе. Те са задържани за срок до 24 часа, като впоследствие единият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Работата по разследването продължава.

Тази нощ около 03:40 часа служители, извършващи патрулно-постова дейност на територията на Второ РУ, при обход по  ул. „Люлин планина“, в района до бл. „Родопи“, са забелязали група от няколко човека и са им извършили проверка. При полицейските действия са установени трима мъже на възраст 33, 21 и 23 години,  и 20-годишна жена. Единият от мъжете /23 г./ от джоб на якето си извадил и предал доброволно на униформените гриндер и три топчета със суха зелена тревна маса, за които е обяснил, че са марихуана. По случая във Второ РУ е започнато бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от  НК.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук