Ревност е причината за убийството на пътя Русе – Бяла

0
турски шофьор на ТИР

33-годишен мъж е задържан за убийството на жена си в района на Девети километър. Както Русе нюз първи съобщи, драмата се разигра около 18.40 часа. Според официалната информация на русенската полиция, мъжът сам е подал сигнал на телефон 112, че е убил съпругата си. Изпратеният на място полицейски екип установява в района на обръщалото на автобусна линия № 16 лек автомобил с марка БМВ с русенска регистрация, намиращ се в тревната площ, вдясно на пътното платно и с включени аварийни светлини.  На разстояние от около 80 метра от колата, в посока към гр. Русе, на пътното платно установяват труп на жена с прободни рани по тялото. Сформирана е следствено-оперативна група, която е изпратена за извършване на оглед на място. Предприети и проведени са редица процесуални действия и оперативно-издирвателни мероприятия, при които е установено, че трупът е на 27-годишна жена, а мъжът, който е подал сигнала е Б.И. на 33 г.

По-късно вечерта полицаите са установили и задържали 33-годишния мъж в село Пиргово.

Близки до семейството коментираха, че най-вероятно ревност е отключила дивата аграсия на мъжа. Сцените и скандалите в дома им не били рядкост.

Случаят е документиран като е започнато досъдебно производство по описа на ОДМВР-Русе за извършено престъпление по чл.115 от НК. Докладван е на Окръжна прокуратура – Русе. Разследването продължава.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили