Русе –модерен град, с европейски отлики и пример за подражание

0
141

Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО – Българско национално движение (НФСБ)“, се срещна днес с членове на Регионалния Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Заедно с него в русенския клуб на запасното войнство бяха председателят на „ВМРО-Българско национално движение“ Красимир Каракачанов, зам.председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов, Иво Пазарджиев, водач на листата на кандидатите за новия общински съвет и кандидатът за общински съветник инж.Пламен Цветков от гражданската квота.

Красимир Каракачанов представи накратко своите аргументи пред аудиторията защо във ВМРО подкрепят безрезервно избора на местната структура  за кандидатурата на Галин Григоров за кмет на Русе: „Григоров е познат на русенци и на Русе от много години. Няма да коментирам подтекста на казаното някога от Бисмарк, че по време на лов и по време на избори се лъже най-много. Но в избора на Григоров, съпоставен с кандидатурите на другите партии, има ярки отлики и те са, че другите постигнаха наистина видими резултати, но градът  все така не е в особено цветущо положение. Галин Григоров е ТРУДОЛЮБИВ, ОТЗИВЧИВ И ПОЧТЕН човек, доказал с целия си професионален път дотук, че може да устоява на думата си и да бъде последователен в своите действия. Лично аз заставам зад тази кандидатура, защото Григоров заслужава доверието на съгражданите ни и може да го оправдае, ако русенци гласуват за него“, подчерта Каракачанов.

Галин Григоров отговори на въпроси, свързани с големите инфраструктурни проекти, с развитието на града като културен център и възраждане на авторитета му като  най-европейския град на България. „Моят избор да работя за Русе е осъзната необходимост от по-градивни и ефективни действия на общинската администрация през новия мандат за реализиране на програмата ми и визията ми, което ще стане, ако русенци изберат №73 в интегралната бюлетина!“, сподели Галин Григоров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление