Русе номиниран за Годишните награди в туризма, да го подкрепим  

0

Русе и регионът присъстват в няколко категории за седмите Годишни награди в туризма – 2022. Онлайн вотът вече започна и ще определи носителите на призове в 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма.  

Ето и русенските представители:  

Туристическа дестинация – Община Русе – ОП Русе арт  

Туристическа атракция/обект  – Фестивал на торта Гараш в Русе – ОП Русе арт  

Публикация на тема туризъм в интернет блог  

– Пътувай с мен – село Табачка, област Русе“, patuvaismen.blogspot.com  

„Ивановски скални църкви край Русе и стенописи на 8 века“, patepisanici.com  

Журналистически материал на тема туризъм в онлайн медия  

  • „Беленски мост – как Колю Фичето смаял Мидхат паша„, patepisanici.com, Боряна Момчилова  
  • „Къщата на Калиопа – история за забранената любов„, faiton.bg, Георги Гюзелев  

Туристическа община – Община Русе  

Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.  

Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, са над 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Голямата награда в категория „Изборът на българите“ традиционно ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати места“.  

Може да гласувате за финалистите до 23:59 часа на 05.12.2022 г. на www.tourismawards.bg, сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.  

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза и грамота.   

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук