Русе търси инвеститор за изграждане на „въжен град“ на Текето

0

Община Русе търси инвеститори за изграждането на „въжен град“ на Текето, съобщават от общинската администрация.

Възможностите за развитие на този вид развлекателни съоръжения през последните години доказа своя потенциал с предлагания широк набор от забавления и представлява подходяща инвестиция за стопански субекти.

Проектът предвижда няколко зони за изграждане на атракциони – в началото на парка един терен, на който да бъдат изградени водни съоръжения, а в близост до паркинга на комплекс „Липите“ са определени други два терена за изграждане на две въжени линии за малки и големи. В близост до зоните, определени за атракционни съоръжения, са проектирани и терени за поставяне на преместваеми обекти – павилиони за хранене.

Община Русе планира организирането на процедури за отдаване под наем на въпросните обекти за дългосрочен период, като комбинира местата за развлечение със заведение за хранене.

От Община Русе подчертават, че вече са извършени редица дейности от Община Русе по облагородяването на територията на Лесопарка – монтиране на осветление по главната алея, асфалтиране, ремонт на паметници, почистване на клони и тревни площи, както и на нерегламентираните сметища в района.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук