Русенец номиниран за годишните Лайфстайл награди

0
Росен Даскалов

Компанията е създадена през 2012 г. и се развива в две направления – производство на улични и състезателни автомобили. Автор на уникалния проект е русенецът –  автомобилен пилот и предприемач Росен Даскалов, в сътрудничество с британски специалисти.

Двата автомобила едновременно си приличат, но и се различават. При уличните автомобили се залага на лукс, комфорт, индивидуалност, атрактивност. Дизайнът е това, което има по-голямо значение, строго индивидуален дизайн – изцяло по желание на клиента.

Състезателните автомобили от своя страна са тези, при които техническите характеристики са водещи. Sin R1 GT4 вече жъне успехи по европейските и световни писти. Автомобилът участва в Европейските GT4 вече втори сезон и се представя на изключително високо ниво, заедно с редица утвърдени марки в моторспорта. Уличната версия Sin R1 участва в най-големите световни изложения и панаири.

Създателят на автомобила – Росен Даскалов, е пилот, инженер, конструктор, дизайнер, бизнесмен – всичко това е обединено от неговата страст към автомобилите, към високите скорости, към стремежа за осъществяването на нови и нови проекти, към желанието за развитие и усъвършенстване.

Неговата дейност вече прослави страната ни в Европа и по света и това само го амбицира да продължава с още по-голям ентусиазъм.