Русенец открит мъртъв край свищовско село

0
39
Пешеходец загина

Тялото на прострелян мъж е открито в землището на свищовското село Хаджидимитрово, научи ТВН. Предполага се, че това е русенец, студент в Стопанската академия.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията за намерения мъртъв младеж, но не се ангажираха с твърдението, дали това е русенецът А.А. Тялото все още не е идентифицирано, водят се следствено-процесуално действия.

Тялото било намерено от местни хора до лек автомобил “Ауди” в близост до рибарници край пътя Свищов-Велико Търново. На място незабавно били изпратени криминалисти. При първоначалния оглед е установено, че младият мъж се е застрелял или е бил застрелян малко преди да бъде открит. Тепърва ще се изясняват причините за трагедията и къде е бил през изминалите дни.

По неофициална информация, младежът е прострелян в главата с ловна пушка. Предполага се, че това е А. А. от Русе, който следва “Туризъм” по магистърска програма. Той бил в неизвестност от понеделник. Тогава е трябвало да се яви на изпит в академията. Той обаче нямал пари да си плати таксата и не се явил на въпросния изпит. От 20 ноември близките му нямали никаква вест от него. Баща му се притеснил, алармирал полицията и още същия ден младежът бил обявен за издирване.