Русенец търси помощ от полицията да си прибере вещите от нощен клуб, след това налита на униформените

0

Образувано е досъдебно производство срещу 29-годишен русенец, който потърсил помощ от полицията за да прибере вещите от нощен клуб, а след това налетял на униформените, съобщават от полицията в Русе.

На 26 февруари около 01:20 часа в Първо РУ се е явил 29-годишен мъж, който е заявил, че същата вечер е бил изгонен от нощен клуб в центъра на Русе, след което не е бил допуснат обратно, за да прибере личните си вещи, останали в заведението. Мъжът бил придружен от полицейски служители до въпросното заведение, където обаче започнал да се държи грубо с униформените, отказвайки да им съдейства за изясняване на случая, отправял им обидни и нецензурни реплики, както и закани за уволнение. Освен това при опит да бъде изведен от служебния автомобил той си позволил да нападне единия от полицаите, като му нанесъл удар в гърдите и ритник в областта на корема, скъсал и части от униформата му.

Междувременно от охраната на заведението обяснили, че клиентът е бил помолен да напусне обекта, тъй като се държал непристойно, хвърлял е кубчета лед по служители от персонала и скъсал златен ланец на един от тях. 29-годишният мъж бил задържан и отведен в Първо РУ за документиране на случилото се, като там продължил да се държи по същия начини към полицаите.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал.2 вр. ал.1 от НК, уведомен е дежурен прокурор. Работата продължава.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук