Русенски ученици с награди от Пролетна конференция на Съюза на математиците

0

Три златни медала и две специални награди спечелиха учениците от гр. Русе на Ученическата секция на 52. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България.

Участие в конференцията взеха 6 ученици от МГ „Баба Тонка“ и 1 ученик от АЕГ „Гео Милев“. Ръководител на учениците бе Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии в Математическа гимназия „Баба Тонка“.

Златни медали и грамоти за отлично представяне завоюваха Николай Паришев от 7 клас за проекта „MentorX – получи помощ от връстници и спечели от знанията си“, Мария Кирилова от 12 клас за доклада си „Асоциация между генетични варианти и човешки заболявания”, който тя разработи съвместно с ученичка от гр. Шумен и Денислав Стоянов от 10 клас на АЕГ „Гео Милев“ с проекта си „Questreign – Образователна игра“.

Със специални награди  бяха удостоени Любослав Димов и Никола Великов от 7 клас за проекта си „Сготви“, Александър Славов и Денислав Евтимов от 7 клас за приложението си „Symbol – Криптиране, декриптиране и генериране на пароли“.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук