Русенските полицаи отбелязват професионалния си празник

2
3627
140 години от създаването

mvr_praznik72На чаша шампанско в кабинета на директора гл. инспектор Георги Великов се събраха всички ръководни кадри от последните години. mvr_praznik22Сред присъстващите бяха о.р. генералите Георги Силянов и Ваньо Танов, най-старият полицейски служител – 94-годишният Александър Влайков, бивш началник на Второ РПУ и др. mvr_praznik95Служителите на реда почетоха областният управител Венцислав Калчев, кметът на общината Пламен Стоилов и техни заместници.

Положени бяха венци пред паметника на служителите на ведомството, загинали при изпълнение на служебния си дълг, открита беше и изложба от фотоси отразяващи събития и факти от историята на българската полиция в гр. Русе, както и експозиция от оръжия и вещево имущество. mvr_praznik21Тържеството ще завърши с  концертна програма, в която ще вземат участие настоящи и бивши служители на ОДМВР – гр. Русе и вокално-инструментална група с ръководител Вили Икономов.

Честит празник на всички служители, много здраве и лично щастие, за да се грижат за сигурността на всички русенци!

2 КОМЕНТАРИ

  1. А бе то и в Русе имало полиция бе!Добре,че имат празник, та да напомнят за себе си,иначе жив полицай по улиците НЯМА!