Русенският главорез пуснат на свобода

0

За това съобщава в днешния си брой британският в. „Дейли поуст“. Според публикацията, дъщерите на жертвата Дженифър Майлс-Уесли са се срещнали с живеещата в Северен Уелс леля на Деян и едва тогава са разбрали, че той е пуснат на свобода. По думите им, изглежда, че Деянов е напуснал болницата без план за лечение. Те настояват за независимо разследване на причините той да бъде на свобода. По канал 4 на ВВС в 20 часа местно време тази вече ще бъде излъчено специално предаване за случая.

29-годишният Деян Деянов беше задържан на 13 май 2011 г., след като в 10.30 часа местно време влезе в магазин за китайски храни в търговския център „Валдес“ в селището Лос Кристианос, в южната част на остров Тенерифе и намушка с нож, след което обезглави 60-годишната британка Дженифър Милс-Уестли. По информация от испанската преса, той намушкал жената 14 пъти, преди да я обезглави.

По време на съдебното дирене той беше диагностициран с остра параноидна шизофрения. След като бе арестуван, той призна, че е вземал кокаин и ЛСД. Адвокатът му Франсиско Белтран твърдеше, че заради заболяването си той не може да носи наказателна отговорност за действията си.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук