Създават русенско лоби в парламента

0

Това стана в рамките на инициативата му да създадат русенско парламентарно лоби, което да работи за реализирането на най-важните местни проекти. Да загърбим в името на града партийните противоречия, апелира Стоилов.

На поканата на градоначалника се отзоваха двама от депутатите на ГЕРБ – Пламен Нунев и Светлана Ангелова, тримата от БСП – Таню Киряков, Добрин Данев и Екатерина Заякова. Стоилов поясни, че Десислава Атанасова (ГЕРБ), Любомир Владимиров (Атака) и Ферихан Ахмедова (ДПС) са информирали, че поради други неотложни ангажименти не могат да присъстват на срещата, но са декларирали съпричастността си към идеята. Присъстваха също областният управител  Венцислав Калчев и новоназначените му заместнички Милена Хинкова и Айлян Карамехмедова.

Пред всички тях кметът Стоилов представи четири проекта, които според общинската администрация са най-важни за града и се нуждаят от подкрепа на всички нива за да бъдат реализирани. Това са довършването на Спортната зала, прехвърляне на собствеността на два изключително възлови за развитието на региона имота – Текето, което да се оформи като зона за отдих и летище Щръклево, и довършването на бул. „Тутракан“.

Присъстващите декларираха, че ще направят всичко, което зависи от тях за успешното им завършване, пълно съдействие обеща и областният управител Венцислав Калчев.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук