Съчетанията с поли, които си заслужава да пробвате през това лято!

0

През лятото сме склонни да правим по-различни и интересни съчетания с дрехите, които вече имаме или пък с новите, които тепърва искате да купите. Полите са едни от тези дрехи, които са изключително удобни, може да ги комбинирате с любимите ви блузи, за по-елегантните случаи или пък за ежедневните ви разходки и задачи. В днешната статия ще ви представим някои от съчетанията, които трябва да пробвате през това лято.

Дълга тюлена пола

Дългите тюлени поли са много ефирни и с тях наистина ще бъдете по-уверени, и стилни. Може да се насочите към любимите ви цветове, с които по-лесно ще може да направите желания аутфит. Едни от предложенията, които имаме за вас са да се насочите към тюлена пола на точки или пък такава с бродерия.

В дамски дрехи от gang.bg ви очаква голямо разнообразие от модели, цветове, материи и детайли, именно така ще успеете да намерите вашите нови любими поли. Тях лесно може да съчетаете с потник в един цвят, както и различни преходни якета за по-хладното време, през летните вечери. Не забравяйте, че дългите поли изглеждат страхотно, когато сте обути в новите ви сникърси.

Блузите от фино плетиво може да са страхотен начин да се стоплите в някои по-студени вечери на вашата почивка. Лесно се прибират в багажа, а с дълга пола изглеждат просто страхотно. Не забравяйте да разгледате и различните жилетки, точният модел подпъхнат леко в полата ви ще изглежда стилно и модерно.

Къси, цветни поли

Не само дългите поли са страхотни за летния период. Късите, цветните, онези с интересни детайли са чудесен избор, който определено ще ви отличава. Затова се насочете именно към тях. Може да направите съчетания с цветни потници, с тениски с интересни дизайни, както и потници с къдрици по раменете.

Относно полите, изберете онези с преливащи точки, както и с флорални мотиви. Те страхотно репрезентират лятото и се комбинират с удобни сникърси, които ще намерите с различни цветови детайли. Сандалите също биха стояли много добре, както на дълги, така и на къси поли. Изберете подходящия цвят, с който ще може да съчетаете повече от новите си дрехи и се заемете с онлайн пазаруването за сезона. Препоръчваме ви да се насочите към естествената кожа, защото обувките ще са много по-издръжливи и изработени с голямо внимание към детайла.

Независимо дали искате да носите по-дълги рокли, или предпочитате късите може да се насочите към допълващи аксесоари. Шапките са доста добър избор, защото освен че ще се предпазите от слънцето, ще успеете да напаснете цялата си визия.

Флорални мотиви, точки или едноцветните шапки ще са добър начин да раздвижите комбинацията, която сте направили. Не забравяйте да добавите и любимите ви бижута или се насочете към нови. Красиво герданче, нежна гривна и удобни обеци може да са елемент от новия ви стил.

Полите са само част от една цяла нова визия, която може да изградите през това лято. Насочете се към дългите с тюл или пък по-късите и с многоцветни елементи. Не се колебайте да добавите удобни обувки и някои дребни аксесоари в допълнение.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук